Behandelingen

Hieronder staan de verschillende behandelingen die wij aanbieden.

Nagels

Wilt u graag mooie kunstnagels of normaal u nagels laten lakken? Voor nagelbehandelingen van goede kwaliteit bent u bij ons op het juiste adres.

U kunt bij ons terecht voor nieuwe set nagels, het op laten vullen van uw huidige nagels en het verstevigen van uw nagels. Wij bieden u Solar nagels, Acryl nagels, Gel nagels, Nail Art en Shellac Nagels.

Nagels
Manicure

Manicure

Verzorgde handen en nagels zijn uw persoonlijke visitekaartje en horen bij een verzorgd uiterlijk. Het is daarom geen overbodige luxe om uw handen en nagels regelmatig te laten verwennen met een manicure behandeling.
Een manicure behandeling is een complete verzorging van nagels, nagelriemen en handen. De behandeling bestaat uit het modelleren van de nagels, verzachten en verzorgen van de nagelriemen door nagelriemolie, het verwijderen van overtollige velletjes en het polijsten van nagels. De behandeling wordt afgesloten met een voedende handcrème.

Pedicure

Onze voeten verdienen veel aandacht. Het is belangrijk om de voeten goed te laten verzorgen. Realiseert u zich wel eens dat uw hele gewicht voornamelijk op uw voeten rust? En ook, dat als u zere voeten heeft, u vaak ongemerkt van houding verandert, waardoor er rug- of nekklachten kunnen ontstaan?

U kunt bij ons terecht voor een professionele pedicure behandeling. Hierbij worden de nagels van de voeten geknipt, overtollig eelt en aanwezige likdoorns verwijderd en eventuele ingegroeide nagels behandeld. Na afloop worden uw voeten getrakteerd op een voedende crème.

Pedicure
Shellac

Shellac

Shellac is een volledige nieuwe service! Géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac is een nieuwe categorie. De nieuwste techniek op nagellakgebied. Geen normale nagellak maar ook geen gel. Een lak die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur.

Met Shellac heb je geen afgesleten randen meer, afgebladerde nagels, geen scheurtjes, krassen of doffe nagels, geen enkele slijtage. Shellac geeft je sterke, schitterend gekleurde spiegelglansnagels die toch flexibel zijn.

Shellac is dun, flexibel en biedt een bescherming voor je natuurlijke nagels en kunstnagels.